Actueel

THE LAUNDRESS

The Laundress biedt heerlijke luxe was- en andere schoonmaakmiddelen die biologisch afbreekbaar, niet getest op dieren en geparfumeerd met essentiële oliën zijn. Voor alle soorten textiel, maar ook voor de verschillende oppervlakken in en rondom het huis is er een passend The Laundress schoonmaakmiddel te vinden in onze winkel.

Naast deze schoonmaakmiddelen biedt The Laundress ook allerlei hulpmiddelen als schoonmaakdoekjes en borstels – om je huis én kleding brandend schoon te krijgen.

Lindsey Wieber en Gwen Wijting, mede-oprichters van The Laundress™, creëerden deze luxe verzorging voor stoffen en speciale wasmiddelen lijn. Zij zagen de noodzaak de juiste zorg voor hun luxe kleding en interieur toe te passen, maar vonden deze producten niet. Ze wilden producten als aan de normen van hun delicatesse, geur en raffinement voldeed. Dit zette deze gedreven ondernemers aan tot het ontwikkelen van een luxe merk dat zorg draagt voor het onderhoud van deze mooie producten met geuren als: Cedar, Baby, Lady en Classic.

Wij zijn fan!
26.jpg-The-Laundress-Sport-Detergent---475ml-01Labo-Santal~01--IMG_420--LeLaboSantal33SignatureDetergent--1367168141S-002~01--IMG_420--WhitesDetergent-2100097336