Cocorose London schoenen

Cocorose London Schoenen

Opgericht in 2007 door Janan Leo, Cocorose London schoenenmerk begon in de markten van East End van Londen. Het concept draaide rond met wat aangeduid wordt als ‘moderne luxe’. Het uiteindelijke doel was om schoenen te maken uit eersteklas design, superieur comfort en praktische functionaliteit.

Cocorose London schoenen zijn de must have, een designer schoenenmerk met een uniek concept. Het merk staat bekend om haar opvouwbare ballerina’s en sneakers met unieke handtekening en presentatie. Het is dé collectie van leren ballerina’s die speciaal zijn ontworpen met een volledig flexibele zool. Hierdoor kunt u de schoenen gedurende de hele dag dragen of opgevouwen en keurig opgeborgen meenemen voor reisdoeleinden.

Elk paar van Cocorose London schoenen wordt geleverd met een speciale reis-portemonnee en is prachtig gepresenteerd in een luxe box. De filosofie van Cocorose London is om zich te concentreren op wat zij noemen ‘moderne luxe’, de relatie tussen een prachtig design, superieur comfort en praktische functionaliteit.

Cocorose London streeft ernaar om deze attributen op te nemen in al hun schoenen en zo brengen zij hun Cocorosers een vleugje ‘moderne luxe’ in hun drukke levensstijl. In samenwerking met het wereldberoemde Royal Ballet, hebben zij een speciale The Royal Ballet collectie. Tevens is Cocorose London officieel gift partner van de BAFTA, EE British Academy Film Awards sinds 2010.

Emma is altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Onze collectie wordt
alleen uitgebreid met de topmerken. Ontdek hier welke dat zijn!

nieuw

Cocorose Rose schoenen hoogwaardige kwaliteit

Het is een veelvoorkomend scenario: zere voeten aan het eind van de avond, na een lange tijd staan of een middag shoppen. Een extra paar schoenen meenemen is echter geen optie, want onze tas zit vaak al (te) vol. Cocorose London snapt ons probleem. De wannahave ballerina’s van het merk bieden uitkomst: ze zijn opvouwbaar volgens een uniek concept. De ballerina’s van Cocorose London zijn speciaal ontworpen om het ons zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ten eerste zijn ze gemaakt van comfortabel hoogwaardige kwaliteit leer en knellen ze niet, een echte verlichting voor pijnlijke voeten. Een volledig flexibele zool maakt het mogelijk de schoenen helemaal op te vouwen.

Elk paar wordt geleverd in de luxury box met een speciale bijpassende reisportemonnee om de schoenen keurig in op te kunnen bergen. Zo steekt u ze gemakkelijk in uw tas! En last but not least: de Cocorose London schoenen zijn ook nog mooi om te zien. Ze kunnen ook prima gedragen worden zonder daarvoor eerst zere voeten gekregen te hebben.

Waarom Cocorose London schoenen kopen bij Emma Mode?

Emma Mode biedt u:

  • Een ruim assortiment Cocorose London schoenen
  • Goede kennis over Cocorose London schoenen
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Een gastvrije sfeer
  • Op afspraak ’s avonds beschikbaar

gallery03

Heeft u vragen over de Cocorose London collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Naast Cocorose London hebben wij ook vele andere topmerken. Bent u nieuwsgierig? Neem dan vooral een kijkje bij de rest van onze collectie!

Brunello_Cucinelli-kleding
natan-kleding
marc-inbane
tods-kleding

Personal shopping

Advies op maat

Nieuw bij Emma

Bekijk de collectie

Impressie huidige collectie

Lees meer