Marc Cain dameskleding

Mark Chain

Het Duitse luxe kledingmerk Marc Cain staat voor perfectie tot in de details. Marc Cain dameskleding wordt speciaal vervaardigd voor de zelfbewuste, nieuwsgierige vrouw van vandaag. Marc Cain dameskleding stelt de hoogste eisen aan design, materialen, nieuwste verwerkingstechnieken en pasvorm. Doordat het kledingmerk zichzelf houdt aan de bedrijfseigen, strenge kwaliteitsnormen kan de kwaliteitsstandaard van de producten van Marc Cain gegarandeerd worden. De dameskleding van Marc Cain wordt geheel in Europa gefabriceerd. Zo komen de stoffen en breigaren rechtstreeks uit Italië. In Duitsland is het hoofdkantoor gevestigd, hier komen de innovatieve designs vandaan.

Elk seizoen verrast Marc Cain met opvallende kledingstukken. Grafische prints en hoge materiaalkwaliteit kenmerken de damesmode van Marc Cain. Of je nu op zoek bent naar een felgekleurde Marc Cain jurkje, een mooi scheerwollen blazer, elegante pantalon of een sportief jack, bij Emma Mode bent u aan het juiste adres! Bezoek onze winkel in Culemborg en laat je verassen.

Marc Cain, het bedrijf

Het internationaal succesvolle modebedrijf Marc Cain werd in 1973 opgericht door de Managing Director van Marc Cain, Helmut Schlotterer. Vanuit het hoofdkantoor in het Duitse Bodelshausen wordt de wereldwijd bekende onderneming aangestuurd.

Inmiddels telt het bedrijf alleen in Duitsland al 800 werknemers en realiseerde in 2013 een omzetvolume van 253 miljoen euro. Er zijn op dit moment 177 Marc Cain stores, 287 shop-in-stores, 472 Depositoklanten en 1001 exclusieve gespecialiseerde winkels uit de detailhandel in 59 verschillende landen. Wereldwijd is dit kenmerkend voor de selectieve distributie.

Emma is altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Onze collectie wordt
alleen uitgebreid met de topmerken. Ontdek hier welke dat zijn!

nieuw

 

Marc Cain dameskleding bij Emma Mode

In het oude winkelhart van Culemborg onder de monumentale binnenpoort is Emma Mode gevestigd. Bij Emma Mode is de collectie van Marc Cain een vast item in onze winkel. Onze medewerkers kunnen u dan ook alles vertellen over het luxe merk en over de wijze waarop u het beste om kunt gaan met het product. U kunt bij Emma Mode door het brede assortiment een hele Marc Cain outfit kopen. De collectie exclusieve kleding van Marc Cain wordt aangevuld met accessoires als tassen, schoenen, laarzen en riemen. Kant en klaar slagen, dat is onze kracht.

Emma mode natan kleding

Waarom Marc Cain dameskleding kopen bij Emma Mode?

Emma Mode biedt u:

  • Een ruim assortiment Marc Cain dameskleding
  • Goede kennis over Marc Cain dameskleding
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Een gastvrije sfeer
  • Op afspraak ’s avonds beschikbaar

Heeft u vragen over de Marc Cain collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Naast Marc Cain hebben wij ook vele andere topmerken. Bent u nieuwsgierig? Neem dan vooral een kijkje bij de rest van onze collectie!

.

Brunello_Cucinelli-kleding
natan-kleding
marc-inbane
tods-kleding

Personal shopping

Advies op maat

Nieuw bij Emma

Bekijk de collectie

Impressie huidige collectie

Lees meer