Moschino kleding

Moschino kleding is kleding met een boodschap. En dit was ook de bedoeling van oprichter Franco Moschino. Franco Moschino denkt out of the box en gaat verder dan de algemene regels. Mede hierdoor worden zijn collecties gekenmerkt door een sprankelend vleugje ironie. Mode met een boodschap zie je terug in de Moschino kleding. Naast de schitterende kledinglijn zijn er ook verschillende geurcreaties van het label. De geuren zijn stijlvol, sensueel, sexy en zorgeloos. Kom naar Emma Mode en ontdek Moschino kleding.

Moschino, het bedrijf

Moschino is in 1983 opgericht door de Italiaan Fansco Moschino. Moschino werd bekend dankzij zijn innovatieve, kleurrijke en soms excentrieke designs. Ook stond hij bekend om zijn kritiek op de modewereld en om zijn social awareness-campagnes in de beginjaren van de jaren ’90. Bekende vrouwen hebben Moschino al ontdekt en geaccepteerd. Madonna is al vaak in Moschino vrouwenkleding gezien. Bij Emma Mode kan je terecht voor de mooiste vrouwenkleding van Moschino. 

Emma is altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Onze collectie wordt
alleen uitgebreid met de topmerken. Ontdek hier welke dat zijn!

nieuw

Moschino kleding bij Emma Mode

In het oude winkelhart van Culemborg onder de monumentale binnenpoort is Emma Mode gevestigd. Bij Emma Mode is de collectie van Moschino een vast item in onze winkel. Onze medewerkers kunnen u dan ook alles vertellen over het luxe merk en over de wijze waarop u het beste om kunt gaan met het product. U kunt bij Emma Mode door het brede assortiment een hele Moschino outfit kopen. Kant en klaar slagen, da

Heeft u vragen over de Moschino kleding collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Emma mode natan kleding 

Waarom Moschino kleding kopen bij Emma Mode?

Emma Mode biedt u:

  • Een ruim assortiment Moschino kleding
  • Goede kennis over Moschino kleding
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Een gastvrije sfeer
  • Op afspraak ’s avonds beschikbaar

Heeft u vragen over de Moschino collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Naast Moschino hebben wij ook vele andere topmerken. Bent u nieuwsgierig? Neem dan vooral een kijkje bij de rest van onze collectie!

Brunello_Cucinelli-kleding
natan-kleding
marc-inbane
tods-kleding

Personal shopping

Advies op maat

Nieuw bij Emma

Bekijk de collectie

Impressie huidige collectie

Lees meer