Red valentino

Red Valentino is het zusje van het grote Italiaanse modehuis Valentino. De ontwerpen van Red Valentino zijn iets hipper in tegenstelling tot Valentino, maar wel met dezelfde verfijnde karakteristieke eigenschappen van Valentino. Red Valentino gaat niet met de mainstream mode mee, maar is lekker onconventioneel. Het is een kledingmerk dat aparte ontwerpen maakt, maar toch fris blijft. Red Valentino creëert een alternatieve mode voor vrouwen die zelfverzekerd willen zijn en het leven niet té serieus zien.

Het modehuis ontwerpt voornamelijk leuke jurkjes en rokken en richt zich amper op de markt van jeans en broeken. Het label benadrukt hiermee dat jurken en rokken voor vrouwelijk staan. Ieder jaar weer heeft de nieuwe collectie iets fleurigs, mysterieus en sprookjesachtigs. Een modern sprookje, met de klassieke stijl van Valentino: een ideale combinatie voor elke modeliefhebber.

Red Valentino, het bedrijf

Net zoals bij het modemerk Valentino, is Red Valentino opgericht door de wereldberoemde modeontwerper Valentino Garavani. Valentino komt in mei 1932 ter wereld. Hij is al vanaf jonge leeftijd geïnteresseerd in mode en begint zijn studie in Parijs. Hier studeert hij aan de École des Beaux-Arts én het Chambre Syndicale de la Couture Parisienne.

Met wat financiële steun van zijn vader en diens zakenpartner kan Valentino in 1959 zijn modehuis in de chique Via Conditti in Rome openen. Meteen vanaf dat moment weet Valentino de aandacht te trekken met zijn rode jurken. Deze heldere tint komt later bekend te staan als ‘Valentino rood’.

Ontwerpen doet Valentino tegenwoordig niet meer, maar hij wordt allesbehalve vergeten. In een halve eeuw tijd bouwde Valentino zijn eigen exclusieve modehuis op dat wereldwijd is uitgegroeid tot een beroemd topmerk.

Emma is altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Onze collectie wordt
alleen uitgebreid met de topmerken. Ontdek hier welke dat zijn!

nieuw

Red Valentino kleding bij Emma Mode

In het oude winkelhart van Culemborg onder de monumentale binnenpoort is Emma Mode gevestigd. Red Valentino is een exclusief merk dat niet in iedere winkel verkrijgbaar is, maar bij Emma Mode is Red Valentino een vast item in onze winkel. Onze medewerkers kunnen u dan ook alles vertellen over het luxe merk en over de wijze waarop u het beste om kunt gaan met het product. U kunt bij Emma Mode door het brede assortiment een hele Red Valentino outfit kopen. De collectie exclusieve kleding van Red Valentino wordt aangevuld met accessoires als tassen, schoenen, laarzen en riemen. Kant en klaar slagen, dat is onze kracht.

Waarom Red Valentino kleding kopen bij Emma Mode?

Emma Mode biedt u:

  • Een ruim assortiment Red Valentino kleding
  • Goede kennis over Red Valentino kleding
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Een gastvrije sfeer
  • Op afspraak ’s avonds beschikbaar

Heeft u vragen over de Red Valentino collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Naast Red Valentino hebben wij ook vele andere topmerken. Bent u nieuwsgierig? Neem dan vooral een kijkje bij de rest van onze collectie.

Brunello_Cucinelli-kleding
natan-kleding
marc-inbane
tods-kleding

Personal shopping

Advies op maat

Nieuw bij Emma

Bekijk de collectie

Impressie huidige collectie

Lees meer