Antonelli Firenze jurken

Home > Antonelli jurken

Antonelli Firenze produceert prachtige jurken tunieken en andere kleding. Maar dat is niet altijd zo geweest. Toen de Italiaan Luciano Antonelli het bedrijf in 1950 oprichtte werd er alleen lingerie gemaakt. Nadat zijn dochters in 2001 het bedrijf overnamen werden er echter enkele veranderingen doorgevoerd. Ze produceerden hun eerste kledingcollecties die met succes werden ontvangen door modeliefhebbers. Echter waren dit kledingcollecties die alleen uit shirts bestonden. Sinds 2013 is het bedrijf overgenomen door de kleinkinderen van Luciano Antonelli en worden er ook onder andere jurken geproduceerd.

Bekijk onze collectie

Antonelli Firenze jurken zijn elegant en comfortabel, verkrijgbaar bij Emma Mode in Culemborg

Antonelli Firenze is een gepassioneerd Italiaans modemerk dat stijlvolle kleding maakt voor vrouwen. Het merk staat bekend om haar bijzondere stoffen met een unieke pasvorm. Het is een relatief nieuw merk dat modieuze kleding van deze tijd ontwerpt. De kleding kan worden omschreven als chic en basic. Dit high-end kledingmerk produceert kleding waarin u uzelf comfortabel voelt, maar ook elegant. Er wordt gebruikgemaakt van de fijnste stofjes met de mooiste kleuren. Elke collectie heeft iets eigens. De jurken en tuniekjes van Antonelli Firenze zijn meestal simpel met speciale details. De kleding wordt ontworpen door Italiaanse vrouwen met een gevoel voor smaak.

Goud en zilver accenten maken de kleding helemaal af

De damescollectie van Antonelli Firenze bestaat uit jurken, broeken, shirts, jassen en andere kledingstukken. Het merk maakt veelal gebruik van gouden of zilveren details in de vorm van ritsen en knopen. Deze worden subtiel aan de kleding toegevoegd om de kleding simpel en elegant te houden. Bent u nieuwsgierig? Kom dan langs en bekijk deze en andere collecties in onze prachtige winkel in Culemborg. U kunt online alvast een impressie van onze huidige collectie bekijken. Bovendien kunt voor meer informatie bellen naar 0345-520322.