Citizens of Humanity

Citizens of Humanity jeans

Citizens of Humanity is opgericht in 2003 door Jerome Dahan. Van meet af aan is de ambitie geweest om hoogwaardige kwaliteit denim te creëren. Citizens of Humanity verstaat de kunst van de perfecte fit. Het merk is toegewijd om ervoor te zorgen dat elk product met integriteit wordt gemaakt. Elk modeseizoen opnieuw is de ambitie torenhoog om het vakmanschap, innovatie en ongeëvenaarde kwaliteit te evenaren en te verbeteren.

Citizens of Humanity werkt altijd volgens een bepaald stramien. De basis is een perfecte fit. Hun designers werken net zo lang door totdat dit helemaal perfect is. Hierbij zijn duurzaamheid en innovatie kernwaarden. Daarnaast is het naaien van de perfecte jeans van enorm belang. In totaal zorgen 250 naai-experts voor een handgemaakt topresultaat. Wekelijks worden op deze wijze 5000 onderdelen van jeans te maken. Het bedrijf is ontzettend maatschappelijk bewust. Zetelend in California, een gebied die soms met enorme droogtes kampt, zijn ze vastberaden om de waterconsumptie zoveel mogelijk in te perken. Tevens gebruikt Citizens of Humanity dusdanige technieken dat hun ecologische voetafdruk zoveel mogelijk beperkt blijft. Tot slot, als het klaar is, wordt alles nog handmatig gecontroleerd door medewerkers die er vaak al vanaf het begin werkzaam zijn. 

Dit alles maakt dat wij met trots Citizens of Humanity aan onze collectie hebben toegevoegd. 

Heeft u vragen over de Citizens of Humanity collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Naast Citizens of Humanity hebben wij ook vele andere topmerken. Bent u nieuwsgierig? Neem dan vooral een kijkje bij de rest van onze collectie

Bent u op zoek naar Citizens of Humanity jeans? Kom dan langs bij Emma Mode voor onze collectie en persoonlijk kledingadvies. Wij bieden een uitgebreide collectie van het exclusieve merk Citizens of Humanity. Bij ons vindt u voor iedere gelegenheid een outfit.

Citizens of Humanity staat bekend om hun luxe en prestigieuze kledingstukken van hoogwaardige kwaliteit. Ze onderscheiden zich door hun opvallend verfijnde details en creatieve ontwerpen.

Wij voorzien u graag van persoonlijk kledingadvies over Citizens of Humanity en onze andere merken. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie zoeken we samen uw perfecte outfit uit. Bezoek onze winkel in Culemborg of neem contact op voor een afspraak. We kunnen u ook buiten onze reguliere openingstijden van dienst zijn.

Kom langs bij Emma Mode voor:

  • Een breed assortiment luxe damesmode van hoogkwalitatieve merken, waaronder Brunello Cucinelli.
  • Brede kennis over de verschillende merken en materialen.
  • Een ultieme shopervaring waarin u centraal staat.
  • Persoonlijk en deskundig advies. (ook mogelijk na sluitingstijd op afspraak)

Emma is altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Onze collectie wordt
alleen uitgebreid met de topmerken. Ontdek hier welke dat zijn!

Emma Mode Nieuw bij Emma

Brunello Cucinelli kleding
Natan dameskleding
Marc Inbane kleding
Tod's Dameskleding

Personal shopping

Advies op maat

Nieuw bij Emma

Bekijk de collectie

Impressie huidige collectie

Lees meer