Elise Gug kleding

Elise Gug is een Deens merk gekenmerkt door tijdloze luxe. De ontwerpen zijn vrouwelijk, elegant en klassiek met een modern-chique touch. De collecties zijn 100% gemaakt in Italië. Het assortiment bestaat uit avondjurken, bruidsjurken, schoenen en accessoires. Elegantie ten top! Het concept is een originele look voor de stijlbewuste vrouw die zich bewust is van de trends, zonder afhankelijk te zijn van hen.

Emma mode natan kleding

Elise Gug, het bedrijf

Elise Gug is een Deense designer. Zij ontwerpt tijdloze en luxueuze dagelijkse kleding. Ze haalt haar inspiratie voor haar ontwerpen in de Italiaanse Rivièra. Daarnaast wordt zij geïnspireerd door stijliconen als Jackie Kennedy, Grace Kelly en Audrey Hepburn. De Deense heeft twee ‘Lifetime Awards’ in de wacht gesleept: een prijs voor ‘Best Danish Designer’ en ‘Best Designer of Copenhagen’. Gug is daarmee de eerste Deense ontwerper die beide respectabele prijzen heeft gewonnen. 

Emma is altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Onze collectie wordt alleen uitgebreid met de topmerken. Ontdek hier welke dat zijn!

nieuw

Elise Gug kleding bij Emma Mode

In het oude winkelhart van Culemborg onder de monumentale binnenpoort is Emma Mode gevestigd. Bij Emma Mode is Elise Gug een vast item in onze winkel. Onze medewerkers kunnen u dan ook alles vertellen over het luxe merk en over de wijze waarop u het beste om kunt gaan met het product. U kunt bij Emma Mode door het brede assortiment geschikt een hele outfit kopen. De collectie exclusieve kleding van Elise Gug wordt aangevuld met accessoires als tassen, schoenen, laarzen en riemen. Kant en klaar slagen, dat is onze kracht.

 

Untitled design(6)

Emma Mode, een plek waar mode verder gaat dan kleding alleen. Persoonlijke benadering, deskundig advies, service en klantvriendelijkheid. Begrippen die vanzelfsprekend zijn voor ons. Dat alles in een gastvrije sfeer, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of een ander drankje.

Heeft u vragen over de Elise Gug collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Waarom Elise Gug kleding kopen bij Emma Mode?

Emma Mode biedt u:

  • Een ruim assortiment Elise Gug kleding
  • Goede kennis over Elise Gug kleding
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Een gastvrije sfeer
  • Op afspraak ’s avonds beschikbaar

Heeft u vragen over de Elise Gug collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Naast Elise Gug hebben wij ook vele andere topmerken. Bent u nieuwsgierig? Neem dan vooral een kijkje bij de rest van onze collectie!

Brunello Cucinelli kleding
Natan dameskleding
Marc Inbane kleding
Tod's Dameskleding

Personal shopping

Advies op maat

Nieuw bij Emma

Bekijk de collectie

Impressie huidige collectie

Lees meer