Escentric Molecules

Escentric Molecules

Escentric Molecules werd in 2006 opgericht door Geza Shoen. Kort hierna lanceerde hij zijn eerste twee producten ‘’Escentric 01’’ en ‘’Molecule 01’’. Door de samenwerking met grafisch kunstenaar Jeff Lounds werden de producten een succes. Samen maakten ze verpakkingen en parfums die anders waren dan alle andere. In 2008 kwam het bedrijf Escentric Molecules met weer twee nieuwe parfums ‘’Escentric 02’’ en ‘’Molecule 02’’. Vervolgens kwamen in 2010 ook ‘’Escentric 03’’ en ‘’Molecule 03’’ op de markt.

Escentric Molecules parfums

De geuren van Escentric Molecules worden gemaakt door middel van een bijzondere samenstelling van ingrediënten. Er wordt gebruikgemaakt van speciale ingrediënten die de parfums van Escentric Molecules uniek maken. De geuren zijn apart waardoor mensen al snel zullen vragen naar je parfum. Bij Emmamode vindt u altijd de parfums van Escentric Molecules en kunt u ze uiteraard eerst nog een keer testen.

Heeft u vragen over Escentric Molecules? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Naast Escentric Molecules hebben wij ook vele andere topmerken. Bent u nieuwsgierig? Neem dan vooral een kijkje bij de rest van onze collectie

Bent u op zoek naar lekkere parfums van Escentric Molecules? Kom dan langs bij Emma Mode.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies over  Escentric Molecules en onze andere merken. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie zoeken we samen uw perfecte outfit uit. Bezoek onze winkel in Culemborg of neem contact op voor een afspraak. We kunnen u ook buiten onze reguliere openingstijden van dienst zijn.

Kom langs bij Emma Mode voor:

  • Een breed assortiment luxe damesmode van hoogkwalitatieve merken, waaronder Brunello Cucinelli.
  • Brede kennis over de verschillende merken en materialen.
  • Een ultieme shopervaring waarin u centraal staat.
  • Persoonlijk en deskundig advies. (ook mogelijk na sluitingstijd op afspraak)

Emma is altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Onze collectie wordt
alleen uitgebreid met de topmerken. Ontdek hier welke dat zijn!

Emma Mode Nieuw bij Emma

Brunello Cucinelli kleding
Natan dameskleding
Marc Inbane kleding
Tod's Dameskleding