Fabiana Filipi kleding

Als u kiest voor Fabiana Filipi, kiest u voor een natuurlijke en sierlijke stijl. Het Italiaanse topmerk heeft een duidelijke, rechtlijnige stijl. Vrouwen die bekend zijn met dit merk weten wat ze kunnen verwachten: vakmanschap en een passie voor excellentie, gecombineerd met een moderne visie op design. U krijgt elegantie en heerlijke zittende mode waarin uw vrouwelijkheid volledig tot recht komt. De mode kenmerkt zich niet per se door de laatste trends, maar heeft een duidelijke lijn.

Het verhaal van Fabiana Filipi begint in 1985 in Umbrië, ‘Het Groene Hart’ van Italië. Van hieruit is de elegante damesmode uitgegroeid tot leidende en uiterst waardevolle Italiaanse damesmode, wat wordt gedistribueerd in meer dan 30 landen.

Wij zijn trots dat we dit merk in onze collectie hebben. Fabiana Filipi staat altijd garant voor een perfecte balans tussen stijl en kwaliteit. Het feit dat het merk zich committeert aan het stimuleren van duurzaamheid, zowel lokaal als mondiaal, draagt hier alleen maar aan bij.

Emma is altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Onze collectie wordt alleen uitgebreid met de topmerken. Ontdek hier welke dat zijn!

Emma Mode Nieuw bij Emma

Fabiana Filipi kleding bij Emma Mode

In het oude winkelhart van Culemborg onder de monumentale binnenpoort is Emma Mode gevestigd. Bij Emma Mode is Fabiana Filipi een vast item in onze winkel. Onze medewerkers kunnen u dan ook alles vertellen over het luxe merk en over de wijze waarop u het beste om kunt gaan met het product. U kunt bij Emma Mode door het brede assortiment geschikt een hele outfit kopen. De collectie exclusieve kleding van Fabiana Filipi wordt aangevuld met accessoires als tassen, schoenen, laarzen en riemen. Kant en klaar slagen, dat is onze kracht.

Heeft u vragen over de Fabiana Filipi collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Waarom Fabiana Filipi kleding kopen bij Emma Mode?

  • Emma Mode biedt u:
  • Een ruim assortiment Fabiana Filipi kleding
  • Goede kennis over Fabiana Filipi kleding
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Een gastvrije sfeer
  • Op afspraak ’s avonds beschikbaar

Heeft u vragen over de Fabiana Filipi collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Naast Fabiana Filipi hebben wij ook vele andere topmerken. Bent u nieuwsgierig? Neem dan vooral een kijkje bij de rest van onze collectie!

Brunello Cucinelli kleding
Natan dameskleding
Marc Inbane kleding
Tod's Dameskleding

Personal shopping

Advies op maat

Nieuw bij Emma

Bekijk de collectie

Impressie huidige collectie

Lees meer

Adres:

Emma Mode
Binnenpoort 5-7
4101 CH Culemborg

T: 0345 – 520 322
F: 0345 – 510 224

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9.30 – 17.30 uur
Woensdag: 9.30 – 17.30 uur
Donderdag: 9.30 – 17.30 uur
Vrijdag: 9.30 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur