Fabiana Filippi jurk

Home > Fabiana Filippi jurk

Als u kiest voor Fabiana Filippi, kiest u voor een natuurlijke en sierlijke stijl van jurken, pantalons, vesten en meer. Het Italiaanse topmerk heeft een duidelijke, rechtlijnige stijl. Vrouwen die bekend zijn met dit merk weten wat ze kunnen verwachten. Namelijk: vakmanschap en een passie voor excellentie, gecombineerd met een moderne visie op design. U krijgt elegantie en heerlijke zittende mode waarin uw vrouwelijkheid volledig tot zijn recht komt. De mode kenmerkt zich niet per se door de laatste trends, maar heeft een duidelijke lijn.

Bekijk onze collectie

Een Fabiana Filippi jurk is gegarandeerd stijlvol en duurzaam

Het verhaal van Fabiana Filippi en haar jurken begint in 1985 in Umbrië, ‘Het Groene Hart’ van Italië. Van hieruit is de elegante damesmode uitgegroeid tot leidende en uiterst waardevolle Italiaanse damesmode, wat wordt gedistribueerd in meer dan 30 landen. Wij zijn trots dat we dit merk in onze collectie hebben. Fabiana Filippi staat altijd garant voor een perfecte balans tussen stijl en kwaliteit, dat geldt ook voor haar jurken. Het feit dat het merk zich committeert tot het stimuleren van duurzaamheid, zowel lokaal als mondiaal, draagt hier alleen maar aan bij.

Vanuit onze ervaring met het merk kunnen wij u deskundig advies geven

Bij Emma Mode is Fabiana Filippi een vast merk in onze winkel. Onze medewerkers kunnen u dan ook alles vertellen over het luxe merk en over de andere luxe dameskleding uit ons assortiment. Bij Emma Mode koopt u, dankzij het brede assortiment, eenvoudig een volledige outfit. De collectie exclusieve jurken en andere kleding van Fabiana Filippi wordt aangevuld met accessoires als tassen, schoenen, laarzen en riemen. Kant en klaar slagen, dat is onze kracht.

Kom langs en bekijk de collectie in onze winkel

Heeft u vragen over de Fabiana Filippi collectie? Onze medewerkers informeren u graag over onze collectie onder het genot van een kopje koffie of een wijntje. Kom langs in onze winkel en bekijk naast onze collectie Fabiana Filippi jurken ook onze andere merken. Wij verkopen bijvoorbeeld ook kleding van het door koningshuizen gedragen modemerk Natan en duurzame jeans van Citizens of Humanity. Voor meer informatie over onze collectie dameskleding kunt u bellen naar 0345-520322.