FFC kleding

FFC, Fasel Fashion Consulting, is een zeer luxe modemerk uit Duitsland. Het bedrijf, dat zich richt op het maken van dameskleding, is al 30 jaar bezig met de productie van kleding en kasjmier. Dankzij een specialistisch team staat de kleding van FFC garant voor individualiteit en creativiteit, met de nadruk op ongewone, moderne stijl.

Het luxe modemerk maakt gebruik van hoogwaardige, eigen grondstoffen en de fijnste kasjmier uit Mongolië, die in lokale productiehallen in China worden vervaardigd tot zeer modieuze kledingstukken. Alle producten zijn van hoogstaande kwaliteit en hebben een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Personal shopping

Advies op maat

Nieuw bij Emma

Bekijk de collectie

Impressie huidige collectie

Lees meer

FFC, het bedrijf

De geschiedenis van FFC begint in 1998 met de oprichting door Hans Ulrich Feisel. Vanuit het hoofdkantoor in het Duitse Meerbusch maakt de eigenaar samen met zijn team al jaren kleding. Door de uitbreiding van hun netwerk en door nieuwe innovaties is de collectie de afgelopen jaren uitgebreid. Ieder seizoen heeft FFC nieuwe exclusieve dameskleding die verfrissend is, maar ook de kwaliteit van jarenlange ervaring kan waarborgen.

Emma is altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Onze collectie wordt
alleen uitgebreid met de topmerken. Ontdek hier welke dat zijn!

nieuw

FFC kleding bij Emma Mode

In het oude winkelhart van Culemborg onder de monumentale binnenpoort is Emma Mode gevestigd. Bij Emma Mode is FFC een vast item in onze winkel. Onze medewerkers kunnen u dan ook alles vertellen over het luxe merk en over de wijze waarop u het beste om kunt gaan met het product. U kunt bij Emma Mode door het brede assortiment geschikt een hele FFC outfit kopen. Kant en klaar slagen, dat is onze kracht. Emma Mode, een plek waar mode verder gaat dan kleding alleen. Persoonlijke benadering, deskundig advies, service en klantvriendelijkheid. Begrippen die vanzelfsprekend zijn voor ons.

Heeft u vragen over de FFC collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Waarom FFC Kleding kopen bij Emma Mode?

Emma Mode biedt u:

  • Een ruim assortiment FFC kleding
  • Goede kennis over FFC kleding
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Een gastvrije sfeer
  • Op afspraak ’s avonds beschikbaar
Brunello Cucinelli kleding
Natan dameskleding
Marc Inbane kleding
Tod's Dameskleding
seductive dameskleding

Personal shopping

Advies op maat

Nieuw bij Emma

Bekijk de collectie

Impressie huidige collectie

Lees meer