FFC trui

Home > FFC trui

Een FFC trui is luxe, modieus en van hoogwaardige kwaliteit. Kenmerken die goed overeenkomen met het bedrijf dat de truien produceert. FFC, Fasel Fashion Consulting, is een zeer luxe modemerk uit Duitsland. Het bedrijf is al 30 jaar bezig met de productie van kleding en kasjmier, en richt zich daarbij vooral op dameskleding. Dankzij een specialistisch team staat de kleding van FFC garant voor individualiteit en creativiteit, met de nadruk op een ongewone, moderne stijl.

Moeiteloos chic met een FFC trui verkrijgbaar bij Emma Mode in Culemborg

Het luxe modemerk maakt gebruik van hoogwaardige, eigen grondstoffen en de fijnste kasjmier uit Mongolië. Deze worden in lokale productiehallen in China vervaardigd tot zeer modieuze kledingstukken. Alle producten zijn van hoogstaande kwaliteit en hebben een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Dat geldt uiteraard ook voor de truien die FFC produceert.

Het bedrijf achter de trui

De geschiedenis van FFC truien begint in 1998 met de oprichting van het bedrijf door Hans Ulrich Feisel. Vanuit het hoofdkantoor in het Duitse Meerbusch maakt de eigenaar samen met zijn team al jaren kleding. Door de uitbreiding van hun netwerk en door nieuwe innovaties is de collectie de afgelopen jaren uitgebreid. Ieder seizoen heeft FFC nieuwe exclusieve dameskleding die verfrissend is, maar ook de kwaliteit van jarenlange ervaring kan waarborgen. Kom langs in onze winkel in Culemborg en ervaar wat de FFC collectie u te bieden heeft. Bekijk ook eens onze andere Europese merken of een impressie van onze huidige collectie. En heeft u nog vragen? Bel dan naar 0345-520322, wij zijn u graag van dienst!