Hanro of Switzerland

Hanro of Switzerland

Hanro of Switzerland is opgericht in 1884 door Albert Handschin en Carl Ronus in Liestal, Zwitserland.  Het is ondermode voor de moderne vrouw. Alleen de allerbeste materialen worden gebruikt voor goed doordachte ontwerpen. Hanro of Switzerland is het meest toonaangevende ondergoedlabel wereldwijd en het marktaandeel groeit dagelijks. 

Hanro heeft een duidelijk profiel, of misschien zelfs wel DNA: het is tijdloos, sjiek, elegant, hoogwaardig in kwaliteit en heeft een buitengewoon lange en rijke geschiedenis. Hoewel ze al veel markten bestrijkt, wil het merk ook andere markten gaan verkennen, zoals Miami en Los Angeles. Inmiddels is de kleding van Hanro of Switzerland ook neergestreken in Culemborg bij Emma Mode, en hier zijn we trots op.

Heeft u vragen over de Hanro of Switzerland collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Naast Hanro of Switzerland hebben wij ook vele andere exclusieve merken. Bent u nieuwsgierig? Neem dan vooral een kijkje bij de rest van onze collectie

Bent u op zoek naar Hanro of Switzerland kleding? Kom dan langs bij Emma Mode voor onze collectie en persoonlijk kledingadvies. Wij hebben een collectie van ondermode van het exclusieve merk Hanro of Switzerland. 

Hanro of Switzerland staat bekend om hun luxe en prestigieuze kledingstukken van hoogwaardige kwaliteit. Ze onderscheiden zich door hun opvallend verfijnde details en creatieve ontwerpen.

Wij voorzien u graag van persoonlijk kledingadvies over Hanro of Switzerland en onze andere merken. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie zoeken we samen uw perfecte outfit uit. Bezoek onze winkel in Culemborg of neem contact op voor een afspraak. We kunnen u ook buiten onze reguliere openingstijden van dienst zijn.

Kom langs bij Emma Mode voor:

  • Een breed assortiment luxe damesmode van hoogkwalitatieve merken, waaronder Brunello Cucinelli.
  • Brede kennis over de verschillende merken en materialen.
  • Een ultieme shopervaring waarin u centraal staat.
  • Persoonlijk en deskundig advies. (ook mogelijk na sluitingstijd op afspraak)

Emma is altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Onze collectie wordt
alleen uitgebreid met de topmerken. Ontdek hier welke dat zijn!

Emma Mode Nieuw bij Emma

Brunello Cucinelli kleding
Natan dameskleding
Marc Inbane kleding
Tod's Dameskleding