Jacob Cohën dameskleding

Jacob Cohën is een luxe modemerk dat kleding maakt van hoogwaardige kwaliteit. Jacob Cohën staat voornamelijk bekend om zijn mooie broeken en jeans die wereldwijd een rage zijn. De jeans van Jacob Cohën worden gekenmerkt door de labels aan de achterkant van de broek, die vaak gekleurd zijn. De productie van de kleding vindt plaats in Noord-Italië waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van de beste materialen. Door de lokale productie die internationaal verkocht wordt, is het merk Jacob Cohën ook wel eens geroemd als ‘local luxury that is quickly going global’. De kleding van Jacob Cohën is zo bijzonder door de perfectie tot in de details. Elke knoop is perfect vormgegeven, op de achterzakken van de broeken is een prachtige bloem geborduurd en deze details zijn vaak afgewerkt met palladium, zilver of koolstofvezels. Naast de fijne pasvorm is de kleding van Jacob Cohën simpelweg stijlvol. De broeken, jeans en andere kleding van Jacob Cohën zijn een feest voor het oog. 

Jacob Cohën dameskleding

De dameskleding van Jacob Cohën bestaat uit jeans, blouses, truien, blazers, broeken en jassen. Het merk maakt bij het ontwerpen van de jeans gebruik van zilveren knopen en klinknagels, een riemlabel van paardenhuid en speciaal afgewerkte broekzakken voor een soft vintage look waar Jacob Cohën voor staat. Jacob Cohën staat bekend om het grote gebruik van denim stoffen voor niet alleen de jeans, maar ook voor andere kledingstukken zoals jasjes, blouses en jumpsuits.

Dameskleding van Jacob Cohën, het bedrijf

Jacob Cohën is in 1985 opgericht in Pontelongo, Italië, door Tato Bardelle. In het begin liep de verkoop nog niet vanzelf, maar Tato’s zoon Nicola zorgde ervoor dat het bedrijf zich ging richten op luxe jeans. Handgemaakte broeken van hoogwaardige materialen met een perfecte pasvorm, dat werd het handelsmerk van Jacob Cohën. Hierna werd het merk steeds bekender en kwam de verkoop echt van de grond.

Tegenwoordig is Jacob Cohën een bekend modemerk overal ter wereld. De belangrijkste afzetmarkt voor de dameskleding is vooral te vinden in Europa, maar ook in Azië. De kledinglijn is voornamelijk te vinden in de landen Japan, Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Binnenkort zal, volgens plannen van het merk, ook de afzetmarkt in Amerika, Canada, Scandinavië en China een boost krijgen. Zelfs nu al dragen veel mensen in deze landen al Jacob Cohën broeken door online aankopen. 

Emma is altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Onze collectie wordt
alleen uitgebreid met de topmerken. Ontdek hier welke dat zijn!

Emma Mode Nieuw bij Emma

Jacob Cohën kleding bij Emma Mode

In het oude winkelhart van Culemborg onder de monumentale binnenpoort is Emma Mode gevestigd. Bij Emma Mode is Jacob Cohën een vast item in onze winkel. Onze medewerkers kunnen u dan ook alles vertellen over het luxe merk en over de wijze waarop u het beste om kunt gaan met het product. U kunt bij Emma Mode door het brede assortiment geschikt een hele outfit kopen. De collectie exclusieve kleding van Jacob Cohën wordt aangevuld met accessoires als tassen, schoenen, laarzen en riemen. Kant en klaar slagen, dat is onze kracht.

09

Emma Mode, een plek waar mode verder gaat dan kleding alleen. Persoonlijke benadering, deskundig advies, service en klantvriendelijkheid. Begrippen die vanzelfsprekend zijn voor ons. Dat alles in een gastvrije sfeer, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of een ander drankje.

Heeft u vragen over de Jacob Cohën collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Waarom Jacob Cohën Kleding kopen bij Emma Mode?

Emma Mode biedt u:

  • Een ruim assortiment Jacob Cohën kleding
  • Goede kennis over Jacob Cohën kleding
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Een gastvrije sfeer
  • Op afspraak ’s avonds beschikbaar
Brunello Cucinelli kleding
Natan dameskleding
Marc Inbane kleding
Tod's Dameskleding
[promo_box border=”0″ image=”2703″ title=”Personal shopping” btn_text=”Advies op maat” btn_link=”https://www.emmamode.nl/personal-shopping/”][/promo_box]
[promo_box border=”0″ image=”2700″ title=”Nieuw bij Emma” btn_text=”Bekijk de collectie” btn_link=”https://www.emmamode.nl/nieuw-bij-emma/”][/promo_box]
[promo_box border=”0″ image=”2702″ title=”Impressie huidige collectie” btn_text=”Lees meer” btn_link=”https://www.emmamode.nl/collectie-impressie/”][/promo_box]