Jacob Cohen jeans

Home > Jacob Cohen jeans

Jacob Cohen is een luxe modemerk dat kleding, voornamelijk jeans, maakt van hoogwaardige kwaliteit. De productie vindt plaats in Noord-Italië waar alleen gebruik wordt gemaakt van de beste materialen. Door de lokale productie die wereldwijd verkocht wordt, is het merk Jacob Cohen ook wel bekend als ‘local luxury that is quickly going global’.

Bekijk onze collectie

Jacob Cohen jeans zijn zoveel meer dan gewone broeken

De kleding kenmerkt zich door de perfectie tot in de details. Elke knoop is perfect vormgegeven, op elke achterzak is een prachtige bloem geborduurd en deze details zijn vaak afgewerkt met palladium, zilver of koolstofvezels. Naast de fijne pasvorm zijn de jeans van Jacob Cohen simpelweg stijlvol. De kleding is een feest voor het oog. De damescollectie van Jacob Cohen bestaat uit jeans, blouses, truien, blazers, broeken en jassen. Het merk maakt bij het ontwerpen van de jeans gebruik van zilveren knopen en klinknagels, een riemlabel van paardenhuid en speciaal afgewerkte broekzakken voor een soft vintage look.

Het bedrijf achter het merk

Jacob Cohen is in 1985 opgericht in Pontelongo, Italië, door Tato Bardelle. In het begin liep de verkoop nog niet vanzelf, maar Tato’s zoon Nicola zorgde ervoor dat het bedrijf zich ging richten op luxe jeans. Handgemaakte broeken van hoogwaardige materialen met een perfecte pasvorm, dat werd het handelsmerk van Jacob Cohen. Hierna werd het merk steeds bekender en kwam de verkoop echt van de grond.

Een broek van wereldklasse

Tegenwoordig is Jacob Cohen een bekend modemerk overal ter wereld. De belangrijkste afzetmarkt is vooral te vinden in Europa, maar ook in Azië. De kledinglijn is voornamelijk te vinden in de landen Japan, Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Binnenkort zal volgens plannen van het merk ook de afzetmarkt in Amerika, Canada, Scandinavië en China een boost krijgen.

Kom langs in onze winkel in Culemborg

Bent u benieuwd naar het assortiment van Jacob Cohen? Kom dan langs in onze winkel in Culemborg. Wij voorzien u graag van advies op maat en vinden samen met u de Jacob Cohen jeans die het beste bij u passen. Naast Jacob Cohen verkopen wij nog meer kleding van topmerken. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze Citizens of Humanity jeans of van een Sophie D’Hoore jurk? Bij eventuele vragen over onze collectie belt u naar 0345-520322.