Jacob Cohen kleding

Jacob Cohën is een luxe modemerk dat kleding, voornamelijk broeken, maakt van hoogwaardige kwaliteit. De productie vindt plaats in Noord-Italië waar alleen gebruik wordt gemaakt van de beste materialen. Door de lokale productie die wereldwijd verkocht wordt, is het merk Jacob Cohën ook wel eens geroemd als ‘local luxury that is quickly going global’. De kleding kenmerkt zich door de perfectie tot in de details. Elke knoop is perfect vormgegeven, op elke achterzak is een prachtige bloem geborduurd en deze details zijn vaak afgewerkt met palladium, zilver of koolstofvezelfs. Naast de fijne pasvorm is de kleding van Jacob Cohën simpelweg stijlvol. De kleding is een feest voor het oog.

 

De dames collectie van Jacob Cohen bestaat uit jeans, blouses, truien, blazers, broeken en jassen. Het merk maakt bij het ontwerpen van de jeans gebruik van zilveren knopen en klinknagels, een riemlabel van paardenhuid en speciaal afgewerkte broekzakken voor een soft vintage look.

 

 

Jacob Cohën, het bedrijf

Jacob Cohën is in 1985 opgericht in Pontelongo, Italië, door Tato Bardelle. In het begin liep de verkoop nog niet vanzelf, maar Tato’s zoon Nicola zorgde ervoor dat het bedrijf zich ging richten op luxe jeans. Handgemaakte broeken van hoogwaardige materialen met een perfecte pasvorm, dat werd het handelsmerk van Jacob Cohën. Hierna werd het merk steeds bekender en kwam de verkoop echt van de grond.

Tegenwoordig is Jacob Cohën een bekend modemerk overal ter wereld. De belangrijkste afzetmarkt is vooral te vinden in Europa, maar ook in Azië. De kledinglijn is voornamelijk te vinden in de landen Japan, Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Binnenkort zal, volgens plannen van het merk, ook de afzetmarkt in Amerika, Canada, Scandinavië en China een boost krijgen.

Emma is altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen.
Onze collectie wordt alleen uitgebreid met de topmerken. Ontdek hier welke dat zijn!

Emma Mode Nieuw bij Emma

 

Jacob Cohën kleding bij Emma Mode

In het oude winkelhart van Culemborg onder de monumentale binnenpoort is Emma Mode gevestigd. Bij Emma Mode is Jacob Cohën een vast item in onze winkel. Onze medewerkers kunnen u dan ook alles vertellen over het luxe merk en over de wijze waarop u het beste om kunt gaan met het product. U kunt bij Emma Mode door het brede assortiment geschikt een hele outfit kopen. De collectie exclusieve kleding van Jacob Cohën wordt aangevuld met accessoires als tassen, schoenen, laarzen en riemen. Kant en klaar slagen, dat is onze kracht.

09

 

Emma Mode, een plek waar mode verder gaat dan kleding alleen. Persoonlijke benadering, deskundig advies, service en klantvriendelijkheid. Begrippen die vanzelfsprekend zijn voor ons. Dat alles in een gastvrije sfeer, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of een ander drankje.

Heeft u vragen over de Jacob Cohën collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Waarom Jacob Cohën Kleding kopen bij Emma Mode?

Emma Mode biedt u:

  • Een ruim assortiment Jacob Cohën kleding
  • Goede kennis over Jacob Cohën kleding
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Een gastvrije sfeer

Heeft u vragen over de Jacob Cohën collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Naast Jacob Cohën hebben wij ook vele andere topmerken. Bent u nieuwsgierig? Neem dan vooral een kijkje bij de rest van onze collectie!

Brunello Cucinelli kleding
Natan dameskleding
Marc Inbane kleding
Tod's Dameskleding

Personal shopping

Advies op maat

Nieuw bij Emma

Bekijk de collectie

Impressie huidige collectie

Lees meer