Marleen Rameckers sieraden

Marleen Rameckers, het bedrijf

Marleen Rameckers volgde een opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Antwerpen, zowel in de schilder- en beeldhouwkunst. Ze verhuisde naar Zwitserland waar ze haar har studie vervolgde de Zürcher Hochschule der Künste. Zürich bood de grootste internationale sieraden huizen evenals wereldberoemde minerale collecties.  Hier ontstond haar inspiratie voor het starten van haar eigen sieradenlijn.

Marleen Rameckers sieraden bij Emmamode

In het oude winkelhart van Culemborg onder de monumentale binnenpoort is Emma Mode gevestigd. Bij Emma Mode is Marleen Rameckers een vast item in onze winkel. Onze medewerkers kunnen u dan ook alles vertellen over het luxe merk en over de wijze waarop u het beste om kunt gaan met het product. U kunt bij Emma Mode door het brede assortiment geschikt een hele outfit kopen. De collectie exclusieve kleding van Marleen Rameckers  wordt aangevuld met accessoires als tassen, schoenen, laarzen en riemen. Kant en klaar slagen, dat is onze kracht.

Emma mode natan kleding

Emma is altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Onze collectie wordt
alleen uitgebreid met de topmerken. Ontdek hier welke dat zijn!

nieuw

De sieradenlijn Marleen Rameckers kenmerkt zich door haar natuurlijke, frisse kleuren. De collectie is uitgegroeid tot een selectie van sterk kenmerkende stukken, elk uniek ontworpen en gemaakt door Marleen Rameckers met uitsluitend gebruik van natuurlijke materialen in prachtige kleuren. De kettingen kunnen op verschillende manieren worden gedragen en in ook in combinatie met elkaar.

Waarom Marleen Rameckers sieraden kopen bij Emma Mode?

Emma Mode biedt u:

  • Een ruim assortiment Elise Gug sieradenlijn
  • Goede kennis over Elise Gug sieradenlijn
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Een gastvrije sfeer
  • Op afspraak ’s avonds beschikbaar

Heeft u vragen over de Marleen Rameckers collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Naast Marleen Rameckers hebben wij ook vele andere topmerken. Bent u nieuwsgierig? Neem dan vooral een kijkje bij de rest van onze collectie!

Brunello Cucinelli kleding
Natan dameskleding
Marc Inbane kleding
Tod's Dameskleding

Personal shopping

Advies op maat

Nieuw bij Emma

Bekijk de collectie

Impressie huidige collectie

Lees meer