Natan Antwerpen

Op zoek naar een Natan kleding uit Antwerpen? Bij ons vindt u een ruim assortiment hoogwaardige kwaliteitskleding van Natan kleding. In het oude winkelhart van Culemborg onder de monumentale Binnenpoort is Emma Mode gevestigd.

Een plek waar mode verder gaat dan kleding alleen. De collectie exclusieve kleding wordt aangevuld met accessoires als tassen, schoenen, laarzen en riemen.

Natan merk uit Antwerpen

Eduard Vermeulenis is een Belgische modeontwerper die een eigen modehuis heeeft. Hij is verliefd op zijn vak, mode is zijn passie. Zijn modehuis bestaat al meer dan 30 jaar.

Met zijn modehuis “Natan” is hij de hofleverancier en persoonlijk stylist van de Belgische koningin Mathilde. Hij mag zich huiscouturier van koninginnen Mathilde en Máxima van Nederland noemen. De Nederlandse koningin rijdt persoonlijk naar Brussel om zijn nieuwe collectie te bekijken.

Emma is altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Onze collectie wordt
alleen uitgebreid met de topmerken. Ontdek hier welke dat zijn!

nieuw

Wilt u ook indrukwekkende Natan kleding?

In onze winkel vindt u kleding van het merk Natan. Hoogwaardige, exclusieve damesmode die door de geraffineerde combinatie van materialen en stoffen een bijzondere liefde voor details uitstraalt en de kleding van Natan bijzonder maakt.

Heeft u vragen over de Natan collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Naast Natan hebben wij ook vele andere topmerken. Bent u nieuwsgierig? Neem dan vooral een kijkje bij de rest van onze collectie!

Brunello Cucinelli kleding
Natan dameskleding
Marc Inbane kleding
Tod's Dameskleding
[promo_box border=”0″ image=”2703″ title=”Personal shopping” btn_text=”Advies op maat” btn_link=”https://www.emmamode.nl/personal-shopping/”][/promo_box]
[promo_box border=”0″ image=”2700″ title=”Nieuw bij Emma” btn_text=”Bekijk de collectie” btn_link=”https://www.emmamode.nl/nieuw-bij-emma/”][/promo_box]
[promo_box border=”0″ image=”2702″ title=”Impressie huidige collectie” btn_text=”Lees meer” btn_link=”https://www.emmamode.nl/collectie-impressie/”][/promo_box]