Home > Natan kleding

Het exclusieve, Belgische modemerk Natan staat bekend om haar topkwaliteit kleding en styling van het hoogste niveau. Natan is niet voor niets zeer geliefd bij verschillende Europese koningshuizen, zo ook bij het Nederlandse en het Belgische koningshuis. Onze eigen koningin Máxima laat zich graag kleden door Edouard Vermeulen, de man achter het modehuis. Zij rijdt speciaal naar Brussel om de nieuwe collectie aan damesmode te bekijken. Ook de Belgische koningin Mathilde is weg van de Natan collectie. Edouard Vermeulen mag zich dan ook huiscouturier noemen van beide koninginnen. Dat is overigens geen wonder met de prachtige jassen, jurken en andere kleding die hij ontwerpt.

Natan dameskleding

Ontdek waarom de Natan kleding zo geliefd is bij vrouwen

Natan mode is erg geliefde kleding bij vrouwen en dit heeft natuurlijk een goede reden. Het merk staat voor het toppunt van vrouwelijke elegantie. Een stijl resoluut aangepast aan de moderne, actieve en sterke vrouw. Emma Mode heeft een ruim assortiment aan producten van het merk Natan. U vindt bij ons jurken, jassen en meer kleding van Natan. Naast de damesmode kunt u ook bij ons terecht voor accessoires als schoenen en tassen van het wereldmerk.

De oorsprong van Natan

Zoals gezegd is Edouard Vermeulen de grote man achter het Belgische modemerk. Deze couturier is al vanaf jongs af aan bezig met kleding, maar volgt toch een studie tot binnenhuisarchitect. In 1983 is het dan toch zover, hij neemt  in Brussel het modehuis ‘Paul Natan’ over. Een jaar later brengt Edouard Vermeulen zijn eerste kledingcollectie uit. Vanaf dit punt krijgt het luxe merk een grote naam. Geïnspireerd door Audrey Hepburn en Jacky Kennedy begon begin jaren tachtig de unieke stijl. Een rode draad door de collecties jurken, jassen en andere producten van Natan is het tijdloze en vrouwelijke karakter van de kleding.

Mode van wereldformaat in uw eigen land in Culemborg

Voor uw eigen Natan kleding kunt u terecht in Nederland, bij Emma Mode in Culemborg. Dus kom langs en bekijk onze prachtige collectie met onder meer jassen, jurken, broeken en blouses van Natan. U krijgt bij ons persoonlijk en deskundig advies en wij verkopen naast Natan nog meer Europese topmerken. En voor meer informatie kunt u bellen naar 0345-520322.