Natan damesmode

Het Belgische, exclusieve modemerk Natan staat bekend om haar topkwaliteit producten en styling van het hoogste niveau. Natan is niet voor niets zeer geliefd bij verschillende Europese koningshuizen, zo ook bij het Nederlandse- als het Belgische koningshuis. Onze eigen koningin Maxima laat zich graag kleden door Edouard Vermeulen, de man achter het modehuis. Zij rijdt speciaal naar Brussel om de nieuwe collectie aan damesmode te bekijken. Ook de Belgische koningin Mathilde is weg van de Natan-collectie. Edouard Vermeulen mag zich dan ook huiscouturier noemen van beide koninginnen.

Natan damesmode is erg geliefd bij vrouwen en dit is natuurlijk niet zomaar. Het merk staat voor het toppunt van vrouwelijke elegantie. Een stijl resoluut aangepast aan de moderne, actieve en geraffineerde vrouw. Emma Mode heeft een ruim assortiment aan kleding van het merk Natan. Naast de damesmode kunt u ook bij ons terecht voor accessoires als schoenen en tassen van het wereldmerk Natan.

Natan, het bedrijf

Zoals gezegd is Edouard Vermeulen de grote man achter het Belgische modemerk. Deze couturier is al vanaf jongs af aan bezig met kleding, maar volgt toch een studie tot binnenhuisarchitect. In 1983 is het dan toch zover, hij neemt het modehuis ‘Paul Natan’ over dat in Brussel gevestigd is. Een jaar later brengt Edouard Vermeulen zijn eerste kledingcollectie uit. Vanaf dit punt krijgt het luxe merk een grote naam.

Grote voorbeelden voor Edouard Vermeulen waren Audrey Hepburn en Jacky Kennedy. Begin jaren tachtig begon de unieke style. Hij hield van hun vrouwelijke imago, lekker eenvoudig met minimalistische jasjes. Een rode draad door de collecties van Natan is het tijdloze en vrouwelijke karakter van de kleding.

Vandaag de dag telt het modehuis Natan 8 winkels en 120 verkkooppunten, onder meer in Brussel, Antwerpen en Parijs. Maar u hoeft niet naar België of Frankrijk, voor uw eigen Natan kleding kunt u terecht in Nederland, bij Emma Mode in Culemborg.

 

Emma is altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Onze collectie wordt
alleen uitgebreid met de topmerken. Ontdek hier welke dat zijn!

nieuw

Natan kleding bij Emma Mode

In het oude winkelhart van Culemborg onder de monumentale binnenpoort is Emma Mode gevestigd. Bij Emma Mode is de collectie van Natan een vast item in onze winkel. Onze medewerkers kunnen u dan ook alles vertellen over het luxe merk en over de wijze waarop u het beste om kunt gaan met het product. U kunt bij Emma Mode door het brede assortiment een hele Natan outfit kopen. Kant en klaar slagen, dat is onze kracht.

Natan kleding bij Emma Mode

Heeft u vragen over de Natan collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Waarom Natan dameskleding kopen bij Emma Mode?

Emma Mode biedt u:

  • Een ruim assortiment Natan kleding
  • Goede kennis over Natan kleding
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Een gastvrije sfeer
  • Op afspraak ’s avonds beschikbaar

Naast Natan kleding hebben wij ook vele andere topmerken. Bent u nieuwsgierig? Neem dan vooral een kijkje bij de rest van onze collectie

Heeft u vragen over de Natan collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Brunello Cucinelli kleding
Natan dameskleding
Marc Inbane kleding
Tod's Dameskleding

Personal shopping

Advies op maat

Nieuw bij Emma

Bekijk de collectie

Impressie huidige collectie

Lees meer