EXCLUSIEVE DAMESMODE

OVER
EMMA MODE
CULEMBORG

Emma woont in een monumentaal pand, direct onder de schitterende oude Binnenpoort in het hart van Culemborg. Daar verzamelt zij uitsluitend de mooiste en meest hoogwaardige damesmode. In een mix van klassieke ontwerpen en vernieuwende ideeën combineert Emma unieke, exclusieve creaties tot een persoonlijke stijl. Om deze prachtstukken te vinden speurt zij stad en land af. Milaan, Parijs, Londen, Düsseldorf, Antwerpen, Brussel; in elke modestad voelt Emma zich als een vis in het water.

Een strak zakenpak, een feestelijk ensemble, of een sportieve outfit; in Emma’s collectie vindt u alles wat u zoekt. Ook bijpassende schoenen, laarzen, en accessoires zoals tassen en riemen. Emma zoekt ook altijd naar luxe lifestyle producten. Soms is dat een parfum of een gezonde tanning spray, dan weer een verzameling mooie vazen.
We schenken allereerst een heerlijke espresso of een glaasje ‘druivensap’ voor u in. Daarna nemen we rustig de tijd om samen een look te vinden die echt bij u past. Midden in Nederland waant u zich even in het hart van Europa’s modescene.

KOM LANGS OF MAAK EEN AFSPRAAK

Met Emma ‘En Route’ komen we bij u thuis langs. In overleg brengen wij stukken naar uw smaak tot vlak voor de deur. U past, kiest, en beslist.

FaceTime Shopping Op een moment dat het u uitkomt nemen wij u via een mobiele beeldverbinding mee door de winkel. Wat u uitkiest wordt kosteloos naar u toegestuurd. 

Click & Collect Aan de hand van de webshop of foto’s via mail of what’s app kunt u de gekozen items ophalen bij de winkel. Neem ook eens een kijkje op onze online outlet www.emma-outlet.nl, hier kunt u de huidige wintercollectie viden en uw hart ophalen aan voorgaande collecties, en dat met kortingen tot 80%

EMMA MODE CULEMBORG

ONZE 
VERTROUWDE
SERVICE

Persoonlijke benadering, deskundig advies, service en klantvriendelijkheid. Begrippen die vanzelfsprekend zijn voor ons professionele team. Dat alles in een gastvrije sfeer, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of een ander drankje. Misschien wel daarom dat klanten soms wekelijks een bezoekje aan ons brengen. En  voor wie het overdag niet uitkomt is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken.

U bent van harte welkom bij Emma!

DE EMMA
NIEUWSBRIEF

Altijd op de hoogte over onze nieuwste items, acties en aanbiedingen?

Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.