Over ons

Exclusieve damesmode

Emma woont in een monumentaal pand, direct onder de schitterende oude Binnenpoort in het hart van Culemborg. Daar verzamelt zij uitsluitend de mooiste en meest hoogwaardige damesmode. In een mix van klassieke ontwerpen en vernieuwende ideeën combineert Emma unieke, exclusieve creaties tot een persoonlijke stijl. Om deze prachtstukken te vinden speurt zij stad en land af. Milaan, Parijs, Londen, Düsseldorf, Antwerpen, Brussel; in elke modestad voelt Emma zich als een vis in het water.

Een strak zakenpak, een feestelijk ensemble, of een sportieve outfit; in Emma’s collectie vindt u alles wat u zoekt. Ook bijpassende schoenen, laarzen, en accessoires zoals tassen en riemen. Emma zoekt ook altijd naar luxe lifestyle producten. Soms is dat een parfum of een gezonde tanning spray, dan weer een verzameling mooie vazen. We schenken allereerst een heerlijke espresso of een glaasje ‘druivensap’ voor u in. Daarna nemen we rustig de tijd om samen een look te vinden die echt bij u past. Midden in Nederland waant u zich even in het hart van Europa’s modescene.

Emma ‘en route’

Emma’s Trusted Partner in Style, Jarine Vermeij, komt naar u toe met stukken uit onze collectie die goed bij u passen. Met een mix van haar modieuze instinct en ervaring is Jarine jaren succesvol in het stylen van zakenvrouwen, politici, en andere powervrouwen. Met geduld, kennis en veel plezier helpt zij u een look vinden die past bij uw smaak en ambities.

Zij komt naar uw privéadres, vriendinnenavond, kantoor of andere gelegenheid op een moment dat het u uitkomt. Zo kunt u geheel vrijblijvend, zonder extra kosten en zonder tijdverlies, een keuze maken uit onze vele stijlvolle outfits, accessoires en schoenen. Ook voor de meest uiteenlopende speciale gelegenheden heeft Jarine altijd een combinatie die u met eigentijdse klasse en vol vertrouwen voor de dag laat komen.

Mail naar jarine@emmamode.nl vrijblijvend voor een eerste kennismaking.

Service

Persoonlijke benadering, deskundig advies, service en klantvriendelijkheid. Begrippen die vanzelfsprekend zijn voor ons professionele team. Dat alles in een gastvrije sfeer, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of een ander drankje. Misschien wel daarom dat klanten soms wekelijks een bezoekje aan ons brengen. En  voor wie het overdag niet uitkomt is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken.

U bent van harte welkom bij Emma!

Welkom in onze winkel

Bezoek Emma in Culemborg op maandag – zaterdag tussen 10:00 en 17:00

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte over onze nieuwste items, acties en aanbiedingen?

Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.