Peserico kleding

Peserico is eersteklas Italiaans total-look collectie met een geheel eigen stijl. Deze stijl kan worden omschreven als casual de luxe. De sterkte van de collectie wordt gekenmerkt door een sterk vakmanschap met een speciaal oog voor detail. Het merk hecht veel waarde aan een hoogwaardige manier van produceren. De collectie biedt veel verschillende stijlmogelijkheden voor de moderne vrouw die waardering heeft voor de Italiaanse details en kwaliteit van stoffen.

Peserico het bedrijf

Het merk Peserico werd opgericht in 1962 in Cornedo Vicentino door ontwerpster Mary Peserico en haar man Giuseppe Peruffo, de president van het bedrijf. Het familiebedrijf groeide snel uit van een kleine werkplaats tot een wereldbekend merk. Het merk Peserico werd al snel synoniem voor kwaliteit broeken en rokken, ontworpen voor vrouwen die een verfijnde elegantie waarderen. 

Peserico Emma Mode 1

Het merk is ooit begonnen met broekjes en rokken met een perfecte fitting en heeft zich daarna ontwikkeld tot een complete total look collectie met moderne knitwear, (t)shirts in popeline en silk en prachtige jurkjes en buitenjasjes. Van origine is Peserico een confectie lijn met daarnaast een ruime assortiment aan hoogwaardige knitwear.

Emma is altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Onze collectie wordt alleen uitgebreid met de topmerken. Ontdek hier welke dat zijn!

nieuw

Waarom Peserico kleding kopen bij Emma Mode?

Emma Mode biedt u:

  • Een ruim assortiment Peserico kleding
  • Goede kennis over Peserico kleding
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Een gastvrije sfeer
  • Op afspraak ’s avonds beschikbaar

Heeft u vragen over de Peserico collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Naast Peserico kleding hebben wij ook vele andere topmerken. Bent u nieuwsgierig? Neem dan vooral een kijkje bij de rest van onze collectie

Brunello Cucinelli kleding
Natan dameskleding
Marc Inbane kleding
Tod's Dameskleding