Seductive kleding

Seductive, het Duitse modemerk staat bekend om haar broeken van uitzonderlijke kwaliteit en pasvorm. Het luxe modemerk richt zich vanaf haar oprichting op de ontwikkeling van hoogwaardige broeken en dit is te zien! Alleen materialen van de hoogste kwaliteit, rechtstreeks vanuit Italië, worden gebruikt en gevormd door specialisten. Seductive is momenteel een van de meest bekende kledingmerken op het gebied van glamour broeken.

Hoogwaardige kwaliteit en passie voor het vak hebben Seductive precies gemaakt wat de naam beloofd: verleidelijk. Vrouwen kunnen zich door het dragen van de zeer modieuze broeken met perfecte pasvorm verleidelijk, sexy en exclusief voelen.

 

Seductive, het bedrijf

De geschiedenis van Seductive begint nog niet zo lang geleden, in 2005, in New York City. Seductive-oprichters Catrin Leiber en Wolfgang Schanz, designers uit Duitsland, waren tijdens de Fashion Week in New York aan het scouten voor nieuwe mode trends. Tijdens een lunch kwamen zij toevallig terecht in een bekend tv-programma. Het werd gaandeweg duidelijk dat de actrice in het programma niet blij was met de comfort van de broek die zij aanhad. Haar styliste reageerde hierop met: ‘Honey, what do you expect from pants?’ Vanaf dat moment was het Catrin en Wolfgang duidelijk dat zij zich moesten richten op het ontwerpen van broeken.

Sedeuctive pantalon EmmaMode
Tot op de dag van vandaag is Seductive bezig met het ontwerpen van broeken met hoogwaardige kwaliteit, een perfecte pasvorm en een verleidelijk design. Hoewel het modemerk nog niet zo lang bestaat, is het uiterst succesvol.

Emma is altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Onze collectie wordt
alleen uitgebreid met de topmerken. Ontdek hier welke dat zijn!

nieuw

Seductive kleding bij Emma Mode

In het oude winkelhart van Culemborg onder de monumentale binnenpoort is Emma Mode gevestigd. Bij Emma Mode is Seductive een vast item in onze winkel. Onze medewerkers kunnen u dan ook alles vertellen over het luxe merk en over de wijze waarop u het beste om kunt gaan met het product. U kunt bij Emma Mode door het brede assortiment geschikt een hele outfit kopen. De collectie exclusieve kleding van Seductive wordt aangevuld met accessoires als tassen, schoenen, laarzen en riemen. Kant en klaar slagen, dat is onze kracht.

Emma Mode, een plek waar mode verder gaat dan kleding alleen. Persoonlijke benadering, deskundig advies, service en klantvriendelijkheid. Begrippen die vanzelfsprekend zijn voor ons. Dat alles in een gastvrije sfeer, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of een ander drankje.

Waarom Seductive Kleding kopen bij Emma Mode?

Emma Mode biedt u:

  • Een ruim assortiment Seductive kleding
  • Goede kennis over Seductive kleding
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Een gastvrije sfeer
  • Op afspraak ’s avonds beschikbaar

Heeft u vragen over de Seductive collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Naast Seductive hebben wij ook vele andere topmerken. Bent u nieuwsgierig? Neem dan vooral een kijkje bij de rest van onze collectie!

Brunello Cucinelli kleding
Natan dameskleding
Marc Inbane kleding
Tod's Dameskleding
[promo_box border=”0″ image=”2703″ title=”Personal shopping” btn_text=”Advies op maat” btn_link=”https://www.emmamode.nl/personal-shopping/”][/promo_box]
[promo_box border=”0″ image=”2700″ title=”Nieuw bij Emma” btn_text=”Bekijk de collectie” btn_link=”https://www.emmamode.nl/nieuw-bij-emma/”][/promo_box]
[promo_box border=”0″ image=”2702″ title=”Impressie huidige collectie” btn_text=”Lees meer” btn_link=”https://www.emmamode.nl/collectie-impressie/”][/promo_box]