Sofie D’Hoore jurk

Persoonlijk advies op maat

Avondafspraak mogelijk

Meer dan alleen kleding

Home > Sofie D’Hoore jurk

Een Sofie D’Hoore jurk is karaktervol, modieus en van hoogwaardige kwaliteit. Deze unieke en exclusieve stijl is perfect geschikt om een echt statement mee te maken. Sofie D’Hoore volgt met haar collectie de laatste modetrends en zet ze volledig naar haar eigen hand. Zo gebruikt ze graag oude technieken om daar vervolgens een moderne draai aan te geven.

Vindt u het prettig om een persoonlijk advies te krijgen in een rustige omgeving?

Luxe kledingwinkel in Culemborg

Bekijk onze collectie

Kleding collectie in Culemborg
Emma Mode in Culemborg
Kleding kopen in Culemborg

Een Sofie D’Hoore jurk gaat uit van natuur

De materialen die worden gebruikt voor een Sofie D’Hoore jurk zijn met name van natuurlijke oorsprong. Zo gebruikt het merk onder andere een mix van katoen, zijde, linnen en wol. Sofie D’Hoore is niet bang om in haar jurken natuurlijke tinten te combineren met gewaagdere kleuren. Dit alles in combinatie met simpele, originele designs maakt de collectie uniek. En de collectie van Sofie D’Hoore bestaat uit meer dan alleen jurken. Zo produceert het merk onder andere ook vesten, blouses, rokken, schoenen en nachtkleding. Kom gerust langs bij Emma Mode in Culemborg om de kleding te passen en advies op maat te ontvangen. Wij helpen u graag met het vinden van het perfecte kledingstuk.

Kledingwinkel in Culemborg
Fashion in Culemborg

Draag items van een stijlvol en uniek Belgisch modemerk

Als u op zoek bent naar een uniek en exclusief kledingstuk is een Sophie D’Hoore jurk zeker iets voor u. Naast jurken van dit unieke Belgische modemerk, hebben we nog een hoop andere kledingstukken van topmerken die bij u kunnen passen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Paule KA pantalon of van een Strenesse jurk? Voor meer informatie zijn we uiteraard ook te bereiken via 0345-520322.