Sofie D’Hoore jurk

Persoonlijk advies op maat

Avondafspraak mogelijk

Meer dan alleen kleding

Home > Sofie D’Hoore jurk

Een Sofie D’Hoore jurk is karaktervol, modieus en van hoogwaardige kwaliteit. Deze unieke en exclusieve stijl is perfect geschikt om een echt statement mee te maken. Sofie D’Hoore volgt met haar collectie de laatste modetrends en zet ze volledig naar haar eigen hand. Zo gebruikt ze graag oude technieken om daar vervolgens een moderne draai aan te geven.

Vindt u het prettig om een persoonlijk advies te krijgen in een rustige omgeving?

Luxe kledingwinkel in Culemborg

Bekijk onze collectie

Kleding collectie in Culemborg
Emma Mode in Culemborg
Kleding kopen in Culemborg

Een Sofie D’Hoore jurk gaat uit van natuur

De materialen die worden gebruikt voor een Sofie D’Hoore jurk zijn met name van natuurlijke oorsprong. Zo gebruikt het merk onder andere een mix van katoen, zijde, linnen, en wol. Sofie D’Hoore is niet bang om in haar jurken natuurlijke tinten te combineren met gewaagdere kleuren. Dit alles in combinatie met simpele, originele designs maakt de collectie uniek. En de collectie van Sofie D’Hoore bestaat uit meer dan alleen jurken. Zo produceert het merk onder andere ook vesten, blouses, rokken, schoenen en nachtkleding.

Kledingwinkel in Culemborg
Fashion in Culemborg

Een stijlvol en uniek Belgisch modemerk te koop bij Emma Mode in Culemborg

Als u op zoek bent naar een uniek en exclusief kledingstuk is een Sophie D’Hoore jurk zeker iets voor u. Kom langs bij Emma Mode in Culemborg voor advies op maat. Wij helpen u graag met het vinden van het perfecte kledingstuk. En bekijk ook eens onze andere Belgische merken, waaronder het stijlvolle Natan dat zelfs door koningshuizen gedragen wordt. Of bel voor meer informatie naar 0345-520322.