test-2

Bent u op zoek naar Brunello Cucinelli kleding? Kom dan langs bij Emma Mode voor onze collectie en persoonlijk kledingadvies. Wij bieden een uitgebreide collectie van het exclusieve Italiaanse modehuis Brunello Cucinelli. Bij ons vindt u voor iedere gelegenheid een outfit.

Brunello Cucinelli staat bekend om hun luxe en prestigieuze kledingstukken van hoogwaardige kwaliteit. Ze onderscheiden zich door hun opvallend verfijnde details en creatieve ontwerpen.

Wij voorzien u graag van persoonlijk kledingadvies over Brunello Cucinelli en onze andere merken. Onder het genot van een heerlijk kopje Italiaanse koffie zoeken we samen uw perfecte outfit uit. Bezoek onze winkel in Culemborg of neem contact op voor een afspraak. We kunnen u ook buiten onze reguliere openingstijden van dienst zijn.

Kom langs bij Emma Mode voor:

  • Een breed assortiment luxe damesmode van hoogkwalitatieve merken, waaronder Brunello Cucinelli.
  • Brede kennis over de verschillende merken en materialen.
  • Een ultieme shopervaring waarin u centraal staat.
  • Persoonlijk en deskundig advies. (ook mogelijk na sluitingstijd op afspraak)

Brunello Cucinelli – waar idealisme en mode samenkomen

Brunello Cucinelli groeide op in het kleine historische dorpje Solomeo in Italië. Hij ziet zijn vader dag-in dag-uit hard werken onder zware omstandigheden, zonder enige vorm van waardering van zijn baas.

Brunello_CucinelliBrunello dacht toen al ‘Later ga ik het anders doen. Op een dag creëer ik een werkomgeving waar mensen gelijkwaardig behandeld worden, waar mensen met plezier naar hun werk toe gaan.’ Het is daarom dat er in het restaurant van het hoofdkantoor elke dag alleen het beste Umbrische eten wordt bereid voor de werknemers wat volgens meneer Cucinelli resulteert in ‘essentiële oprechte harmonie’.

Brunello Cucinelli werkt het liefst met Kasjmier. Al op jonge leeftijd ontdekt de jonge Italiaan de kracht en mogelijkheden van het bijzondere materiaal. De fluwelen zachtheid en duurzaamheid van Kasjmier fascineerde hem. Het ontwikkelde zich als de rode draad door zijn onderneming: “Een kledingstuk van kasjmier blijft altijd goed. Je gooit het nooit weg. Je geeft het door aan je kinderen. Dit vermogen symboliseert haar waarde.”

Al gauw ontplooide hij zich als ontwerper van luxe mode en betovert hij de modewereld met het verven van kasjmier. Inmiddels is het modemerk een van de belangrijkste kasjmier fabrikanten  ter wereld.

Verder werkt Brunello Cucinello met andere hoogkwalitatieve producten zoals suède, zijde, wol en hoogwaardig katoen. Deze materialen in combinatie met zijn vakmanschap maakt dat Brunello Cucinelli een verfijnde en gewaagde Italiaanse look realiseert in zijn ontwerpen.

Onze collectie Brunello Cucinelli bestaat uit kledingstukken van prachtig kasjmier, wol, leer en zijde. Elk kledingstuk wordt met de handgemaakt wat zichtbaar is in de fantastische afwerking. U kunt bij ons terecht voor klassieke jurken en pantalons, maar ook voor truien, vesten, schoenen en accessoires. Bij ons kunt u een gehele Brunello Cucinelli outfit samenstellen. Het kledingmerk straalt luxe en lef uit met een Italiaanse ondertoon.

[promo_box border=”0″ image=”2703″ title=”Personal shopping” btn_text=”Advies op maat” btn_link=”https://www.emmamode.nl/personal-shopping/”]Wilt u graag meer zien van Brunello Cucinelli en andere exclusieve dameskleding in onze collectie? Kom gerust bij ons langs in onze winkel onder de historische binnenpoort van Culemborg. Wij helpen graag bij het vinden van het perfect passende kledingstuk of outfit voor elke gelegenheid. Onze jarenlange ervaring en grote collectie garandeert dat u zult slagen.
[/promo_box]
Brunello Cucinelli kleding
Natan dameskleding
Marc Inbane kleding
Tod's Dameskleding
[promo_box border=”0″ image=”2703″ title=”Personal shopping” btn_text=”Advies op maat” btn_link=”https://www.emmamode.nl/personal-shopping/”][/promo_box]
[promo_box border=”0″ image=”2700″ title=”Nieuw bij Emma” btn_text=”Bekijk de collectie” btn_link=”https://www.emmamode.nl/nieuw-bij-emma/”][/promo_box]
[promo_box border=”0″ image=”2702″ title=”Impressie huidige collectie” btn_text=”Lees meer” btn_link=”https://www.emmamode.nl/collectie-impressie/”][/promo_box]