Winkelen bij Emma

Winkelen bij Emma

Bij moeder en dochter Vermeij bent u in meer dan goede handen. De kennis en ervaring van Liesbeth blijken inmiddels alweer enige jaren een gouden combinatie met de eigen kijk op damesmode van Jarine en de andere dames van het team. Zij hebben dan ook met klanten uit het hele land een persoonlijke relatie hebben opgebouwd.

Bij ons winkelen is geen haastwerk, maar slow fashion. In onze winkel is persoonlijke aandacht de standaard en geniet u ontspannen van het beste dat mode te bieden heeft.

Ik wil graag dat u bij ons uitgebreid kunt slagen. Daarom breng ik van mijn reizen altijd een aantal inspirerende verrassingen mee. Dat kan een mooie juwelenbox zijn, maar ook een superzacht biologisch wasmiddel.

Een van onze partners is Natan. Van deze topontwerper kunt u via ons tassen en schoenen bestellen in een kleur die past bij uw outfit.

Wellicht bent u regelmatig erg druk? Dan kunt u uiteraard op afspraak buiten de gewone openingstijden langskomen. En net als ikzelf, hebt u misschien ook niet het perfecte maatje. Dat is natuurlijk geen probleem!

Wij maken uw aankoop graag kosteloos perfect passend.

Ik wens u veel plezier bij uw bezoek aan Emma Mode!

Emma