Openingstijden & Contact

Contactformulier

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Openingstijden

 

 Maandag Gesloten
 Dinsdag 09.30 – 17.30     uur Celesta, Liesbeth en Jarine
 Woensdag 09.30 – 17.30     uur Henrieke en Jarine
 Donderdag 09.30 – 17.30     uur Celesta, Liesbeth en Jarine
 Vrijdag 09.30 – 17.30     uur Henrieke, Liesbeth en Jarine
 Zaterdag 10.00 – 17.00     uur Henrieke, Liesbeth en Jarine
 Zondag Gesloten

De dames van Emma staan vijf dagen per week voor u klaar om u te verrassen, adviseren en te inspireren! Buiten deze openingstijden om kunt u op afspraak bij ons terecht.

Routebeschrijving

Emma Mode
Binnenpoort 5-7
4101 CH Culemborg

T 0345 – 520 322
info@emmamode.nl

Sfeervol gelegen aan de Lek is een Culemborg een aantrekkelijk stadje om te bezoeken. Niet alleen goed bereikbaar via de snelweg, maar probeer het ook eens binnendoor. Kringelend over de dijk, genietend van het rivierlandschap en oversteken met het pontje. Zo komt u Culemborg op een hele verrassende manier binnen. Eenmaal in de stad vindt u in het middeleeuwse hart naast het prachtige gerestaureerde stadhuis en de monumentale Binnenpoort, tal van leuke winkels en gezellige eet- en drinkgelegenheden.

De stad biedt verschillende parkeermogelijkheden, op het Palumbusterrein aan de Noordoostkant van Culemborg is het parkeren gratis en op loopafstand van de binnenstad. Wij adviseren u te kiezen voor de Jodenkerkstraat, een parkeerterrein in de nabijheid van onze winkel. Voor de navigatie kiest u Patersbrug/Oostersingel, zodra u het bruggetje overgaat ziet u twee mogelijkheden waar u kunt gaan staan. Hier kunt u voor € 2,- de hele dag parkeren.