Contact

Emma mode Culemborg

 

Routebeschrijving

 

Binnenpoort 5-7
4101 CH Culemborg

T 0345 – 520 322
info@emmamode.nl

De winkel is woensdag t/m zaterdag open van 10:00 tot 17:00.
De winkel heeft nieuwe openingstijden, voortaan zijn wij op dinsdag gesloten. Deze dag zullen wij gaan benutten voor personal shopping in de winkel en onze service Emma ‘en route’. 

Sfeervol gelegen aan de Lek is Culemborg een aantrekkelijk stadje om te bezoeken. Niet alleen goed bereikbaar via de snelweg, maar probeer het ook eens binnendoor. Kringelend over de dijk, genietend van het rivierlandschap en oversteken met het pontje. Zo komt u Culemborg op een hele verrassende manier binnen. Eenmaal in de stad vindt u in het middeleeuwse hart naast het prachtige gerestaureerde stadhuis en de monumentale Binnenpoort, tal van leuke winkels en gezellige eet- en drinkgelegenheden.

De stad biedt verschillende parkeermogelijkheden, op het Palumbusterrein aan de Noordoostkant van Culemborg is het parkeren gratis en op loopafstand van de binnenstad. Wij adviseren u te kiezen voor de Jodenkerkstraat, een parkeerterrein in de nabijheid van onze winkel. Voor de navigatie kiest u Patersbrug/Oostersingel, zodra u het bruggetje overgaat ziet u twee mogelijkheden waar u kunt gaan staan. Hier kunt u voor € 2,20 de hele dag parkeren.