Harris Wharf London

Harris Wharf London, het bedrijf

Het kledingbedrijf Harris Wharf London is afkomstig van een Italiaanse familie uit Londen. Gezamenlijk runnen broer en zus het bekende modebedrijf. Ze kijken samen tot in de kleinste details naar elkaars ontwerpen en combineren hun ideeën tot één samenhangend geheel. Giulia en Aldo Acchiardi zijn gespecialiseerd in het maken van bovenkleding. Aldo, de broer, is echter vooral bezig met de productie van de kleding. Deze productie vindt plaats in de handschoenenfabriek van hun grootvader, in Italie. In deze fabriek worden alleen de fijnste stoffen en materialen gebruikt voor de kleding van Harris Wharf London. Het merk is een bijzondere mix tussen de Italiaanse en Engelse mode. Bij de jassen van Harris Wharf zie je zowel Engelse als Italiaanse details in elke jas. Dit slaat terug op de opvoeding en ontwikkeling van hen in Engeland maar ook op de liefde en oorsprong van hen uit Italië. 

Harris Wharf London dameskleding

Onze collectie van Harris Wharf London bestaat uit schoenen en tassen. Deze kunnen worden omschreven als elegant, modieus met een Italiaanse ondertoon. Elke collectie van Harris Wharf London heeft iets eigens.  Elke schoen of tas heeft iets specifieks wat nergens anders in te vinden is. De pracht van ligt in de precisie tot in detail. Bij Emmamode vindt u de schoen of tas van Harris Wharf London die precies bij u past.

Heeft u vragen over de Harris Wharf London collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Naast Harris Wharf London hebben wij ook vele andere topmerken. Bent u nieuwsgierig? Neem dan vooral een kijkje bij de rest van onze collectie

Bent u op zoek naar Harris Wharf London? Kom dan langs bij Emma Mode voor onze collectie en persoonlijk kledingadvies. Wij bieden een uitgebreide collectie van het exclusieve Italiaanse modehuis Brunello Cucinelli. Bij ons vindt u voor iedere gelegenheid een outfit.

Harris Wharf London staat bekend om hun eleganta, modieuze kleding met een Italiaanse ondertoon. 

Wij voorzien u graag van persoonlijk kledingadvies over Harris Wharf London en onze andere merken. Onder het genot van een heerlijk kopje Italiaanse koffie zoeken we samen uw perfecte outfit uit. Bezoek onze winkel in Culemborg of neem contact op voor een afspraak. We kunnen u ook buiten onze reguliere openingstijden van dienst zijn.

Kom langs bij Emma Mode voor:

  • Een breed assortiment luxe damesmode van hoogkwalitatieve merken
  • Brede kennis over de verschillende merken en materialen.
  • Een ultieme shopervaring waarin u centraal staat.
  • Persoonlijk en deskundig advies. (ook mogelijk na sluitingstijd op afspraak)

Emma is altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Onze collectie wordt
alleen uitgebreid met de topmerken. Ontdek hier welke dat zijn!

Emma Mode Nieuw bij Emma

Brunello Cucinelli kleding
Natan dameskleding
Marc Inbane kleding
Tod's Dameskleding

Personal shopping

Advies op maat

Nieuw bij Emma

Bekijk de collectie

Impressie huidige collectie

Lees meer