Harris Wharf London

Harris Wharf London, het bedrijf

Het kledingbedrijf Harris Wharf London is afkomstig van een Italiaanse familie uit Londen. Gezamenlijk runnen broer en zus het bekende modebedrijf. Ze kijken samen tot in de kleinste details naar elkaars ontwerpen en combineren hun ideeën tot één samenhangend geheel. Giulia en Aldo Acchiardi zijn gespecialiseerd in het maken van bovenkleding. Aldo, de broer, is echter vooral bezig met de productie van de kleding. Deze productie vindt plaats in de handschoenenfabriek van hun grootvader, in Italie. In deze fabriek worden alleen de fijnste stoffen en materialen gebruikt voor de kleding van Harris Wharf London. Het merk is een bijzondere mix tussen de Italiaanse en Engelse mode. Bij de jassen van Harris Wharf zie je zowel Engelse als Italiaanse details in elke jas. Dit slaat terug op de opvoeding en ontwikkeling van hen in Engeland maar ook op de liefde en oorsprong van hen uit Italië. 

Harris Wharf London dameskleding

Onze collectie van Harris Wharf London bestaat voornamelijk uit jassen.
Deze kunnen worden omschreven als elegant, modieus met een Italiaanse ondertoon. 

Heeft u vragen over de Harris Wharf London collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Naast Harris Wharf London hebben wij ook vele andere topmerken. Bent u nieuwsgierig? Neem dan vooral een kijkje bij de rest van onze collectie

Brunello Cucinelli kleding
Natan dameskleding