Over ons

Exclusieve damesmode

 

Emma woont in een monumentaal pand, direct onder de schitterende oude Binnenpoort in het hart van Culemborg. Daar verzamelt zij uitsluitend de mooiste en meest hoogwaardige damesmode. In een mix van klassieke ontwerpen en vernieuwende ideeën combineert Emma unieke, exclusieve creaties tot een persoonlijke stijl.
Om deze prachtstukken te vinden speurt zij stad en land af. Milaan, Parijs, Londen, Düsseldorf, Antwerpen, Brussel; in elke modestad voelt Emma zich als een vis in het water.

Een strak zakenpak, een feestelijk ensemble, of een sportieve outfit; in Emma’s collectie vindt u alles wat u zoekt. Ook bijpassende schoenen, laarzen, en accessoires zoals tassen en riemen. Emma zoekt ook altijd naar luxe lifestyle producten. Soms is dat een parfum of een gezonde tanning spray, dan weer een verzameling mooie vazen.
We schenken allereerst een heerlijke espresso of een glaasje ‘druivensap’ voor u in. Daarna nemen we rustig de tijd om samen een look te vinden die echt bij u past. Midden in Nederland waant u zich even in het hart van Europa’s modescene.

Kom langs of maak een afspraak

Om u in deze moeilijke tijden op een persoonlijke manier van dienst te kunnen zijn hebben wij drie manieren bedacht.
Uiteraard leven wij bij alles wat we doen de maatregelen en adviezen van de overheid na.

Reserveer winkelbezoek
Maak via de website of telefonisch een afspraak om langs te komen in de fysieke winkel in Culemborg. Zou kunnen wij ervoor zorgen dat er niet meer dan vier klanten tegelijkertijd in de winkel zijn en kunt u met een gerust hart onze prachtige collectie komen bewonderen.
Plan hier uw afspraak

Emma En Route
Onze reeds bestaande service Emma ‘En Route’, staat deze dagen extra op scherp. In overleg brengen wij stukken naar uw smaak tot vlak voor de deur. U past, kiest, en beslist.
Plan hier uw afspraak

Video Shopping
Op een moment dat het u uitkomt nemen wij u via een mobiele beeldverbinding mee door de winkel. Wat u uitkiest wordt kosteloos naar u toegestuurd.

Neem ook eens een kijkje op onze online outlet store hier kunt u uw hart ophalen aan de meest recente voorgaande collecties, en dat met kortingen tot 80%

Service

Persoonlijke benadering, deskundig advies, service en klantvriendelijkheid. Begrippen die vanzelfsprekend zijn voor ons professionele team. Dat alles in een gastvrije sfeer, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of een ander drankje. Misschien wel daarom dat klanten soms wekelijks een bezoekje aan ons brengen. En  voor wie het overdag niet uitkomt is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken.

U bent van harte welkom bij Emma!