Over ons

Emma woont in een monumentaal pand, direct onder de schitterende oude Binnenpoort in het hart van Culemborg. Daar verzamelt zij uitsluitend de mooiste en meest hoogwaardige damesmode. In een mix van klassieke ontwerpen en vernieuwende ideeën combineert Emma unieke, exclusieve creaties tot een persoonlijke stijl.

Om deze prachtstukken te vinden speurt zij stad en land af. Milaan, Parijs, Londen, Düsseldorf, Antwerpen, Brussel; in elke modestad voelt Emma zich als een vis in het water.

Een strak zakenpak, een feestelijk ensemble, of een sportieve outfit; in Emma’s collectie vindt u alles wat u zoekt. Ook bijpassende schoenen, laarzen, en accessoires zoals tassen en riemen. Emma zoekt ook altijd naar luxe lifestyle producten. Soms is dat een parfum of een gezonde tanning spray, dan weer een verzameling mooie vazen.

We schenken allereerst een heerlijke espresso of een glaasje ‘druivensap’ voor u in. Daarna nemen we rustig de tijd om samen een look te vinden die echt bij u past. Midden in Nederland waant u zich even in het hart van Europa’s modescene.

Service

Persoonlijke benadering, deskundig advies, service en klantvriendelijkheid. Begrippen die vanzelfsprekend zijn voor ons professionele team. Dat alles in een gastvrije sfeer, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of een ander drankje. Misschien wel daarom dat klanten soms wekelijks een bezoekje aan ons brengen. En  voor wie het overdag niet uitkomt is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken.

U bent van harte welkom bij Emma!