Wolford kleding

Wolford kleding is een wereldwijd gerenomeerd modemerk. Het merk staat voornamelijk bekend om haar moderniteit, schoonheid en de pure vrouwelijke uitstraling.Het specialisme van Wolford is lingerie. Hiermee is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk. Tegenwoordig staat Wolford ook bekend om haar beenmode en heeft zij naast legwear en bodywear ook een collectie met zwemkleding, ready-to-wear kleding en verschillende accessoires.

Elk product van Wolford is uniek en gebaseerd op het natuurlijke vrouwelijke silhouet. Wolford  staat voor hoge kwaliteit en comfort. Bijzondere weeftechnieken, gemakkelijke verzorging en een perfecte pasvorm zijn eigenschappen waaraan je een Wolford product herkent. Naast dat Wolford staat voor de kwaliteit van haar kleding, heeft het bedrijf ook veel ingezet op de ontwikkeling van haar producten. Het merk heeft samenwerkingspartners opgezet met internationale mode- ontwerpers zoals Valentino.

Wolford, het bedrijf

Wolford is een Oostenrijks label dat in 1949 is opgericht door Walter Palmer en Reinhold Wolf. Sinds haar oprichting in 1950 ontwikkelde Wolford zich van lokale kousenproducent tot wereldwijd luxueus fashionmerk. Wereldwijd heeft het modemerk de harten veroverd van miljoenen vrouwen.

De geschiedenis van Wolford is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van de mode. Invloeden vanuit de kunst, cultuur, architectuur en tijdgeest zijn van invloed op de stijl. Toch heeft het luxe merk al zes decennia een eigen, kenmerkende elegantie die als een rode draad door de geschiedenis van Wolford loopt. Wolford producten zijn voortdurend aanwezig op het podium van de wereld: in het theater, in films en op televisie. Vooraanstaande kunstenaars, acteurs en zangers vertrouwen op de kwaliteit en exclusiviteit van Wolford producten voor hun optredens.

Met haar hoofdkantoor in Bregenz, aan het Bodenmeer, heeft Wolford inmiddels 15 dochterondernemingen en verkoopt zij productsegmenten legwear, ready-to-wear, lingerie, zwemkleding en accessories in 68 landen via ruim 260 verkooppunten, 3.000 handelspartners en online. De winkels van Wolford zijn gevestigd over de hele wereld, maar ook bij Emma mode vindt u natuurlijk een uitgebreide collectie van Wolford.

Emma is altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Onze collectie wordt
alleen uitgebreid met de topmerken. Ontdek hier welke dat zijn!

nieuw

Wolford kleding bij Emma Mode

In het oude winkelhart van Culemborg onder de monumentale binnenpoort is Emma Mode gevestigd. Bij Emma Mode is de collectie van Wolford een vast item in onze winkel. Onze medewerkers kunnen u dan ook alles vertellen over het luxe merk en over de wijze waarop u het beste om kunt gaan met het product. U kunt bij Emma Mode door het brede assortiment een hele Wolford outfit kopen. Kant en klaar slagen, dat is onze kracht.

gallery03

Waarom Wolford dameskleding kopen bij Emma Mode?

Emma Mode biedt u:

  • Een ruim assortiment Wolford kleding
  • Goede kennis over Wolford kleding
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Een gastvrije sfeer
  • Op afspraak ’s avonds beschikbaar

Heeft u vragen over de Wolford collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er een mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. We zien u graag terug bij Emma Mode!

Naast Wolford hebben wij ook vele andere topmerken. Bent u nieuwsgierig? Neem dan vooral een kijkje bij de rest van onze collectie!

Brunello Cucinelli kleding
Natan dameskleding
Marc Inbane kleding
Tod's Dameskleding

Personal shopping

Advies op maat

Nieuw bij Emma

Bekijk de collectie

Impressie huidige collectie

Lees meer