Citizens of Humanity jeans

Home > Citizens of Humanity jeans

Citizens of Humanity is opgericht in 2003 door Jerome Dahan, en er worden door het merk voornamelijk jeans geproduceerd. Van meet af aan was het hun ambitie om hoogwaardige kwaliteit denim te creëren. Citizens of Humanity verstaat de kunst van de perfecte pasvorm. Het merk is toegewijd om ervoor te zorgen dat elk product met integriteit wordt gemaakt. Elk modeseizoen opnieuw is de ambitie torenhoog om het vakmanschap, de innovatie en de ongeëvenaarde kwaliteit te verbeteren.

Bekijk onze collectie

Citizens of Humanity produceert al jaren de perfecte jeans

Citizens of Humanity werkt altijd volgens een bepaald stramien bij het produceren van hun jeans. De basis is een perfecte pasvorm. Hun designers werken net zo lang door totdat dit helemaal perfect is. Hierbij zijn duurzaamheid en innovatie kernwaarden. Daarnaast is het naaien van de perfecte jeans van enorm belang. In totaal zorgen 250 naai-experts voor een handgemaakt topresultaat. Wekelijks worden op deze wijze bij Citizens of Humanity 5000 onderdelen van jeans gemaakt. Citizens of Humanity produceert bovendien opvallend verfijnde details en creatieve ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit.

Ook aan duurzaamheid wordt gedacht

Het bedrijf is ontzettend maatschappelijk bewust. Ze zijn vastberaden om hun waterconsumptie zoveel mogelijk in te perken. Dit omdat ze gevestigd zijn in Californië, een gebied dat regelmatig met enorme droogte kampt. Tevens gebruikt Citizens of Humanity innovatieve technieken om hun ecologische voetafdruk bij de productie van de jeans zoveel mogelijk te beperken. Tot slot wordt alles nog handmatig gecontroleerd door medewerkers die er vaak al vanaf het begin werkzaam zijn. Dit alles maakt dat wij met trots de jeans van Citizens of Humanity aan onze collectie hebben toegevoegd.

Kom langs in Culemborg voor persoonlijk advies

Wij voorzien u graag van persoonlijk kledingadvies over de jeans van Citizens of Humanity en onze andere merken, zoals Joseph en Jacob Cohen. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie zoeken we samen uw perfecte outfit uit. Bezoek Emma Mode in Culemborg of neem contact met ons op voor een afspraak. We zijn u ook graag buiten onze reguliere openingstijden van dienst. U bereikt ons door te bellen naar 0345-520322.