Exclusieve Damesmode

 

Lieve klant,

 

2022 wordt een jaar waarin we eindelijk weer écht mogen. 

Dit zien wij ook terug als we kijken naar de nieuwe collecties van onze favoriete ontwerpers. Deze zijn groots, uitbundig en kleurrijk.

De merken zijn zo goed als volledig uitgeleverd dus u krijgt een mooi beeld van de nieuwe lente/zomertrends voor het komende seizoen.

 

Wij zijn elke dag geopend tussen 10:00 en 17:00 uur.

Bij Emma Mode vindt u luxe en exclusieve dameskleding van verschillende Europese merken. De winkel is gevestigd onder de monumentale binnenpoort, in een monumentaal pand in het oude winkelhart van Culemborg. Deze prachtige locatie in combinatie met de mooiste mode maakt dat u zich bij ons even in een Europese modestad waant. Met merken uit onder andere Frankrijk, Italië, België en Duitsland is de diversiteit van de Europese modewereld bij ons goed vertegenwoordigd. Dankzij onze gastvrije sfeer voelt u zich al snel op uw gemak.

Luxe, exclusieve dameskleding en accessoires van de beste merken

Bij Emma Mode vindt u meer dan alleen luxe en exclusieve dameskleding merken. Bij ons gaat mode verder dan kleding alleen. De collectie exclusieve mode wordt aangevuld met accessoires als tassen, schoenen, laarzen en riemen. Bij ons vindt u de volledige outfit, dat is onze kracht: ‘alles in één’. Ons aanbod luxe dameskleding is divers en op maat gemaakt. Bij ons vindt u exclusieve mode in alle kleuren, stijlen en maten. Wij verkopen onder andere kleding gemaakt van natuurlijke materialen als linnen en katoen. Maar wij verkopen ook producten die gemaakt zijn van rijkere stoffen, zoals kasjmier en zijde. Bovendien bestaat ons aanbod uit uiteenlopende exclusieve dameskleding merken. Van het door koningshuizen geliefde Natan tot de hoogwaardige kleding van Brunello Cucinelli. Met ons complete aanbod vindt u bij ons een outfit voor iedere gelegenheid.

Ontdek onze exclusieve mode

Persoonlijke benadering, deskundig advies, service en klantvriendelijkheid zijn vanzelfsprekend voor ons professionele team. Dat alles in een gastvrije en sfeervolle winkel, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of een ander drankje. Misschien is het wel daarom dat klanten soms wekelijks een bezoekje aan ons brengen om onze exclusieve mode te bekijken en passen. En voor wie het overdag niet uitkomt, is er de mogelijkheid om ‘s avonds een afspraak te maken. Kom eens langs en bekijk onze collectie luxe dameskleding. U bent van harte welkom!